شما اینجا هستید: خانه > آشپزی > انواع غذاها با مرغ(۲۰ نوع غذا)
انواع غذاها با مرغ(۲۰ نوع غذا)

انواع غذاها با مرغ(۲۰ نوع غذا)

1-رولت مرغ:

مواد لازم برای تهیه رولت مرغ:

فیله جعفری ریزشده پیاز ریزشده
پنیر پیتزا کره پودر سوخاری
نمک و فلفل تخم مرغ قارچ

 

طرز تهیه رولت مرغ:

فیله مرغ نمک و فلفل زده، داخل کیسه بزارین و با بیفتک کوب کاملا باز کنید. بعد کره را بصورت تکه های کوچک برش زده و چند عدد روی فیله بزارین و از جعفری ریز شده و پیاز و قارچ و کمی پنیر روی فیله قرار بدین، بعد آهسته و مرتب فیله رو بپیچین طوری که مواد بیرون نریزه.

تخم مرغ رو خوب با چنگال هم بزنید، بعد فیله ها را درتخم بزارید و بعد در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید. برای راحتی کار که مواد از کناره ها بیرون نیاد از خلال دندون استفاده کنید. حرارت گاز زیاد نباشه تا پنیر داخل فیله آب بشه.

اگه دوست داشتین پنیر ورقه ای زرد بعد سرخ شدن روی فیله بزارین و چند دقیقه داخل فر یا ماکروویو قرار بدین. در آخر با جعفری ریزشده و پیاز و خیارشور و کلم برگ قرمز و گوجه گیلاسی تزیین کنید.

نوش جان

ران مرغ تقلبی

۲- ران مرغ تقلبی

برای مهمانی و تولدها مناسبه

مواد لازم برای تهیه ران مرغ تقلبی:

نان تست هویج یا سیب زمینی تخم مرغ
پودر سوخاری    

 

طرز تهیه ران مرغ تقلبی:

میتونید از موادی که برای پیتزا استفاده می کنید بریزید، من از گوشت چرخ کرده، کالباس، ذرت، نخود فرنگی، قارچ، فلفل دلمه و پنیر پیتزا استفاده کردم. میتونین به جای گوشت، داخلش سویا و مرغ و سبزیجات و غیره بریزین. این غذا علاوه بر شیک بودن بسیار ترد و خوشمزه است و برای مهمونی و تولدها مناسبه.

مواد داخلی ران رو آماده کنید و کنار بزارید.

نان تست رو با وردنه باز میکنین. اطرافشو با چاقو جدا میکنین ( میتونید به جای نان تست از خمیر نان هم استفاده کنید.)

با برس کمی آب یا شیر بهش میمالیم و مواد رو همراه با پنیر پیتزا داخلش گذاشته و یه تکه هویج هم که نقش استخوان رو ایفا کنه داخلش گذاشته و میبندیم. بستنش کمی قلق داره که دستتون میاد.

نان رو داخل تخم مرغ زده شده میغلتونیم و بعد همه جاشو پودر سوخاری زده و در روغن سرخ میکنیم ( غوطه ور بشه! ) و با سس کچاپ و سالاد و سیب زمینی و …. میل کنید.

812223145_8193

۳- مرغ زعفرانی

برای زعفرانی کردن مرغ، از زعفران آبکرده استفاده نکنید بلکه کره و روغن رو توی تابه بریزید. بعد از اینکه کره ذوب شد زعفران خشک آسیاب شده رو اضافه می کنیم و تیکه های مرغ رو مرتب جابجا میکنیم تا تمام سطح تیکه های مرغ زعفرونی شه.

تجربه ثابت کرده اینطوری گوشت مرغ خوشمزه تر میشه.

در حدی تفتش میدیم که روی مرغ یه لایه زعفرونی طلایی رنگ بگیره و بعد میتونین با پیاز داغ و کمی آب بذارین بپزه.

رنگ و مزه اش بی نظیره، امتحان کنید.

حلقه مرغ

۴- حلقه مرغ

مواد داخلش سلیقه ای هستش.

من مرغ و قارچ و هویج و پنیر پیتزا ریختم.

خمیر پیتزا رو شکل دایره باز می کنیم، شعاعی برش می زنیم تا چند تا مثلث بشه. بعد مثلث ها رو برعکس تو قالب میچینیم.

مواد رو به صورت حلقه روش میچینیم و گوشه مثلث ها رو روش برمیگردونیم و تو فر میزاریم تا بپزه.

IMG_20150705_210054

۵- استیک مرغ:

سینه مرغ را با گوشت کوب کمی بکوبید. پیاز و در صورت تمایل سیر را با رنده ریز رنده کنید و از صافی رد کنید و آب آنرا بگیرید. نمک، فلفل، زعفران، آب لیمو، پودر لیمو عمانی و سس مایونز به آب پیاز اضافه کنید و سینه ها را چند ساعت یا یک شب قبل در این سس بخوابانید و در یخچال بزارید تا مزه دار شود، بعد کباب کنید.

من در کباب پز برقی (گریل) کباب کردم….نوش جان

IMG_20150722_074123

۶- شنسیل مرغ:

خیلی راحت درست میشه و خیلی خوشمزه است.

اول سینه مرغ رو مزه دار میکنیم ( پیاز و سیر و زعفران و نمک و فلفل)

سینه مرغ رو بین نایلون گذاشته و با بیفتک کوب یا گوشت کوب پهن میکنیمش

بعد توی آرد سفید، بعد توی تخم مرغ، بعد هم توی آرد سوخاری میزنیم و بعدش سرخ میکنیم ( من توی آرد سوخاری کنجد هم زدم)

هرچی گوشت نازک تر باشه، زودتر سرخ میشه.

IMG_20150809_215934

۷- کوکوی مرغ:

سینه مرغ پخته و ریش ریش شده + تخم مرغ + زرشک + پیاز داغ + گردو + جعفری + ادویه ( نمک، فلفل، زردچوبه، زیره)

همه رو باهم مخلوط کرده و در روغن سرخ میکنیم.

IMG-20150224-WA0031

۸- کوفته مرغ:

نصف سینه ی مرغ رو با کمی جعفری و یه قاشق زعفران و یه پیاز کوچک و نمک و فلفل و سه قاشق آرد سفید و زنجبیل میکس کنید ( باهم چرخ کنید ).

بعد گلوله کنید و به آرامی سرخ کنید (برای افطار مناسبه)

IMG-20150225-WA0005

۹- کباب مرغ:

سینه مرغ، پیاز، سیر، جعفری، فلفل دلمه، فلفل تند

همه مواد را دوبار باهم چرخ میکنیم بعد زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و پودر زیره میزنیم و خوب ورز میدیم و بعد به خلال چوبی مخصوص کباب میزنیم و کم کم با دست کباب ها را با زوغن زیتون چرب می کنیم و در فر با حرارت بالا میپزیم…نوش جان

IMG-20150307-WA0017

۱۰- جوجه ترش:

مواد لازم برای تهیه مرغ ترش برای دو نفر:

سینه مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
گردو ۲۰۰ گرم
گشنیز و نعنا ۱۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
آب نارنج ۲ قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه مرغ ترش:

مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش زده، با پیاز رنده شده، فلفل دلمه ای خرد شده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آب لیمو مزه دار کرده و شش ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شود

سپس تکه های جوجه را به سیخ های چوبی کشیده و در تابه چدنی دردار می گذاریم تا بپزد. در این مرحله حتما شعله گاز باید در کمترین حد باشد.

در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزی های خرد شده و آب نارنج خوب مخلوط کرده و بعد از اینکه جوجه ها آماده شدند، مواد را روی جوجه ها ریخته و می گذاریم تا به همراه جوجه ها به مدت ۱۰ دقیقه بپزند.

IMG-20150309-WA0063 IMG-20150409-WA0002

۱۱- رولت مرغ ۲:

برای خمیر:

تخم مرغ ۵ عدد

آرد ۳ قاشق سوپخوری

نمک ۱/۲ قاشق مربا خوری

شیر ۱/۴ پیمانه

برای مواد میانی:

مرغ پخته ۲۰۰ گرم

پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم

پیازچه خرد شده نصف پیمانه

برای خمیر ابتدا زرده و سفیده ها را جدا می کنیم. زرده ها را با کمی نمک با همزن برقی ۲ دقیقه میزنیم. شیر و آرد را با هم مخلوط کرده و به زرده ها اضافه می کنیم. سفیده ها را میزنیم تا فرم بگیرد و با زرده ها به آرامی و با لیسک مخلوط میکنیم. کف ظرف تفلون مستطیل شکل را کمی چرب می کنیم. مواد را در تابه میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه ۱۰ دقیقه میپزیم در حدی که فقط مواد ببندد و میگذاریم بیرون تا سرد شود. مرغ پخته را به همراه پنیر خامه ای داخل غذاساز میریزیم. از غذا ساز خارج کرده و پیازچه را هم اضافه میکنیم. این مواد را روی خمیر پخته میریزیم. سپس خمیر را رول کرده و داخل فویل میپیچیم و ۲-۳ ساعت داخل یخچال میگذاریم. سپس برش های تقریبا دوسانتی زده و سرو میکنیم.

IMG-20150522-WA0035

۱۲- ته چین مرغ و قارچ:

مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ و قارچ ( برای ۴ نفر):

برنج ۵۰۰ گرم

سینه مرغ ۱ عدد

قارچ ۲۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

ماست ۲ پیمانه

زرده تخم مرغ ۲ عدد

پیاز ۱ عدد

زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ:

برنج را در مرحله آبکش کرده کنار می گذاریم. مرغ را با پیاز خرد شده پخته و سپس آن را ریش ریش می نماییم.

قارچ ها را خرد نموده و کمی تفت می دهیم.

در ظرف جداگانه تخم مرغ و زرده ها را به همراه ماست، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران مخلوط می نماییم. برنج را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم.

کف قابلمه یا قالب فر را چرب کرده و یک لایه از مخلوط برنج را روی آن پهن می کنیم. قارچ ها را روی برنج ریخته و در لایه بعدی مرغ ها را اضافه می کنیم. در لایه چهارم یا نهایی دوباره مخلوط برنج را می ریزیم.

قالب ته چین مرغ با قارچ را در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت گذاشته یا در قابلمه نچسب ریخته و با همان مدت زمان با حرارت ملایم روی شعله گاز می گذاریم تا بپزد.

IMG-20150523-WA0052

۱۳- مرغ نمکی

اول مرغ را درست می شوییم و چربی های داخل و اطراف شکم مرغ را می گیریم ولی پوست مرغ را نمیکنیم و می گذاریم مرغ کامل خشک شود. بعد داخل شکم مرغ چند حلقه پیاز و چند حبه سیر می گذاریم و با کارد داخل بدن مرغ چند شکاف کوچک ایجاد می کنیم و داخل هر شکاف یک حبه سیر پوست کنده می گذاریم ( این کار به این علت است که بوی زمخت مرغ کاملا گرفته شود)

سپس یک بسته نمک را ته قابلمه کاملا خشک خالی می کنیم و مرغ را روی نمک می گذاریم، در قابلمه دمکش گذاشته و مثل پلو دم می کنیم.

تقریبا ۲ تا ۲٫۵ ساعت زمان پختش است اما باید به قابلمه سر بزنیم. اگر مرغ آب داشته باشد شور می شود.

مرغ بر روی نمک خیلی خیلی خوشمزه و مغز پخت می شود.

IMG-20150523-WA0064

۱۴- مرغ شکم پر – ناردون – سبزی پلو

مرغ رو با ۳ تا پیاز یزرگ رنده شده، ۱ لیموی دنده شده، نمک، فلفل، زعفران مزه دار کردم. گذاشتم صبح تا غروب تو یخچال بعد ساعت ۱۲ دوباره زعفران روش مالیدم. ساعت ۶ همه پیازاشو برداشتم آخه میسوزه تو فر.

مواد داخل مرغ هم شامل: ۱ پیاز رنده شده تفت دادم. مغز گردو رو خرد کردم. سبزی شامل جعفری، گشنیز، نعناع، زرشک، انار ترش، رب انار، آلو قیصی همه رو با پیازم یه تفت دادم ریختم تو شکم مرغ. شکم مرغو دوختم با یه سوزن نخ تمیز. پاها و بالو با نخ جمع کردم. روی پوست رو زعفران و کره مالیدم. تو فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد توی ۲ ساعت میپزه….نوش جان

IMG-20150524-WA0031 IMG-20150615-WA0072

۱۵- کوبیده مرغ

سینه مرغ + پیاز و سیر رو باهم میکس کرده، نمک، فلفل سیاه، زعفران، فلفل دلمه ای خرد شده، قارچ خرد شده، پیاز نگینی همه رو سرخ کرده. بعد از سرد شدن به مواد اضافه کرده بعد به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم بعد سیخ میزنیم.

IMG-20150615-WA0152

۱۶- دمپخت مرغ:

مواد لازم برای تهیه دمپخت مرغ:

مرغ، هویج، پیاز، برنج، عدس، سیب زمینی.

طرز تهیه دمپخت مرغ:

مرغ را تکه های کوچک می کنیم بعد با ادویه نمک، فلفل، هویج، فلفل دلمه، زنجبیل، دارچین میپزیم. توی قابلمه دیگه پیاز ریز خرد شده و هویج خرد شده رو کمی سرخ می کنیم. بعد که مرغ پخت آب اونو صاف میکنیم به هویج و پیاز سرخ شده اضافه می کنیم و عدس رو هم اضافه می کنیم تا عدس هم نیم پز بشه. بعد برنج رو بهش اضافه می کنیم و سیب زمینی خرد شده. اگه ادویه هم کم داشت قبل اضافه کردن آب مرغ بهش میزنیم تا توی رغن سرخ بشه. برنج تا حدی که مثل برنج آبکش شده بشه و آب هم نداشته باشه. بعد برنج رو خالی میکنیم. کف قابلمه رو میشوریم و روغن و کمی زعفران آبکرده میریزیم. نون یا سیب زمینی کف قابلمه میزاریم. نصف برنج رو توی قابلمه میریزیم. بعد مرغ پخته شده رو میزاریم، بعد باقی برنج رو هم روش میریزیم. بعد که دم کشید نوش جان.

IMG-20150703-WA0028 IMG-20150703-WA0029

۱۷- مرغ ترش ۲:

مرغمو سرخ کردم، توی قابلمه جدا پیاز و سیر رو سرخ کردم. طلایی که شد ادویه و رب انار شیرین ۲ قاشق غذاخوری + یک قاشق غذاخوری رب انار ترش میزنم. کمی که تفت خورد تو روغن کمی آب اضافه میکنم و مرغامو توش میچینمو در قابلمه رو میزارم تا مزغم مزه دار شه و سسش غلیظ بشه.

انواع غذاها با مرغ Screenshot_____-__-__-__-__-__-1(33)

۱۸- مرغ بریانی نمکی:

مواد لازم برای تهیه مرغ بریانی نمکی:

مرغ درسته متوسط ۱ عدد

نمک ۲ بسته

نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه به مقدار لازم

زعفران دم کرده به مقدار لازم

سس گوجه فرنگی به مقدار لازم

برگ بو ۱ عدد

رزماری به مقدار لازم

روش پخت مرغ بریانی نمکی:

ابتدا مرغ را با نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و ادویه کاری مزه دار می کنیم. سپس توی مرغ را با پیاز خرد کرده، فلفل دلمه ای یا قلمی، یک برگ گیاه بو، کمی پوست لیمو ترش، مقداری رزماری ( که قبلا این گیاهان خشک را مرطوب کرده ایم ) پر می کنیم و توی ظرف در دار توی یخچال می گذاریم تا کمی بماند.

بعد توی یک ظرف عمیق و بزرگ، بسته به اندازه ظرف و اندازه مرغ نمک می ریزیم به صورتی که ۲-۳ سانت کف ظرف را بپوشاند. سپس روی مرغ را کمی زعفران دم کرده آغشته می کنیم تا مرغ خوشرنگ تر شود. سپس با دستمال آب اضافی مرغ را خشک می کنیم و مرغ را توی ظرف می گذاریم. شعله گاز را کم کم می کنیم و ظرف مرغ را روی گاز قرار می دهیم و در آن را می گذاریم. ۲ تا ۳ ساعت پخت مرغ به طول می انجامد. در صورت تمایل برای اینکه رنگ مرغ طلایی شود می توانیم در نیم ساعت آخر پخت دوباره زعفران یا سس قرمز دلخواه خود را روی مرغ بریزید. احتیاط کنید که سس آن زیاد رقیق نباشد تا مرغ فرم بریانی خود را حفظ کند.

کمی از سس را نگه دارید و موقع سرو روی مرغ بریزید.

نظر بدهید

آدرس ایمیلتان منتشر نمیشودگزینه های الزامی ستاره دار شده اند *

*

رفتن به بالا