شما اینجا هستید: خانه > آشپزی > مینی لازانیا
مینی لازانیا

مینی لازانیا

مواد لازم و طرز تهیه:
گوشت بوقلمون چرخ کرده (یا هر گوشتی که دوست دارید) حدودا ٣٤٠ گرم
پیاز معمولی ١ عدد خرد شده
قارچ ١/٢ پیمانه خرد شده
نمک ١/٤ ق چ
فلفل ١/٤ ق چ
سس گوجه فرنگی ١ قوطی
سیر دو حبه خرد شده
آویشن خشک شده ١+١/٢ ق چ
پرک فلفل قرمز نوک انگشت
پنیر ریکوتا کم چرب ١+١/٢ پیمانه
ریحان خشک ١/٢ ق چ
وانتان رپر ٢٤ عدد
پنیر ماتزارلا کم چرب رنده شده ١+١/٢ پیمانه

فر را از قبل روی حرارت ٣٧٥ درجه فارنهایت یا حدودا ١٩٠ درجه سانتیگراد روشن کنید.
سینی مافین ١٢ تایی را حسابی چرب کنید

در ماهیتابه ی بزرگی گوشت ,پیاز, قارچ, نمک, و فلفل را روی حرارت بالا خوب تفت داده و گوشت چرخ کرده را سعی کنید از هم جدا کنید و آنقدر تفت دهید که رنگ آن قهوه ی شود. سیر را افزوده و ٣٠ ثانیه تا ١ دقیقه دیگه تفت دهید تا عطر اون بلند شه سپس سس گوجه فرنگی , ١ق چ آویشن , و پرک فلفل قرمز را افزوده و خوب هم زنید تا مخلوط شود.
دوباره مزه کنید و اگر نیاز بود نمک و فلفل آن را تنظیم کنید. مخلوط سس را به جوش آورده وسپس حرارت را کم کرده و حدود ١٠ دقیقه دیگه بگذارید به آرامی پخت کند .

در یک کاسه معمولی پنیرریکوتا , بقیه آویشن, ریحان, و نوک انگشت نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید

داخل مافین کاپ های سینی یک لایه وانتان چیده و روی وانتان ها را نصفی هر یک از مواد فوق را به ترتیب پنیر ریکوتا, مخلوط سس گوجه را یک دست پخش کنید سپس ٢ ق چ پنیر ماتزارلا روی آنها پاشیده و این عمل را یک بر دیگه با بقیه وانتان و پنیر و سس تکرار کنید . در آخر سینی را داخل فر به مدت ١٠ دقیقه بگذارید تا پخته ویا تا حدی که پنیر ها آب شده و حبابی شده . بعد از پخت از فر خارج کرده و بگذارید تا کمی خنک شود . میتونید اگر دوست داشتید روش را با ریحان تزیین کنید و سرو کنید .

نوش جان
ترجمه:
منیژه

منبع:غذاهای متنوع

نظر بدهید

آدرس ایمیلتان منتشر نمیشودگزینه های الزامی ستاره دار شده اند *

*

رفتن به بالا