شما اینجا هستید: خانه > آشپزی > طریقه درست کردن لواشک
طریقه درست کردن لواشک

طریقه درست کردن لواشک

برای درست کردن لواشک ترش می‌توانید از ترکیب آلو و آلبالو استفاده کنید. بعد آلو و آلبالو را بشویید و همانطور خیس در یک قابلمه بریزید. قابلمه‌ای که برای حجم میوه‌ها کافی باشد.

به میزان دلخواه نمک بزنید و روی شعله گاز بگذارید، تا حدی که میوه‌ها نرم شوندمقدار آلو را بیشتر از آلبالو در نظر بگیرید چون آلو یک میوه گوشتی است.

حالا شعله را خاموش کنید. بگذارید مواد اولیه‌تان نیم ساعت بمانند تا دمای آن‌ها متعادل شود. یک سبد بردارید و روی قابلمه دیگری بگذارید.

این مواد خوشمزه و بی‌نظیر را کم کم در سبد خالی کنید. آن‌ها را به دیواره سبد بمالید تا  گوشت و هسته‌ها کاملا جدا شود.

حالا در قابلمه دوم، یه مایع رقیق از ترکیب آلو و آلبالو دارید. کافی است آن را در یک سینی بریزید و در آفتاب بگذارید تا کاملا خشک شود.

بهتر است کف سینی یک نایلون پهن کنید تا خوردن و نگهداری لواشک آسانتر باشد. در هوای گرم تابستان، معمولا دو روز برای آماده شدن لواشک کافی است.

منبع:اوقات فراغت یک معلم

یک نظر

  1. سلام دوست عزیز
    محفلی دوستانه مخصوص بانوان بر پا کرده ایم تا بتوانی کنار هم از تجربیات و نظرات دوستان برخوردار شویم و کوله باری برگیریم از تجربه
    منتظر حضور گرمتان هستیم
    تالار های هم اندیشی بانوان مهگل:http://www.mah-gol.ir/Forum/Catgory/546

    درصورت تمایل به تبادل لینک ما را به آدرس:
    http://www.mah-gol.ir/
    و نام :
    انجمن بانوان مهگل
    لینک کنید و بهمون اطلاع بدهید تا با افتخار لینکتون کنیم
    با تشکر مدیر روابط عمومی انجمن بانوان مهگل

نظر بدهید

آدرس ایمیلتان منتشر نمیشودگزینه های الزامی ستاره دار شده اند *

*

رفتن به بالا