شما اینجا هستید: خانه > آشپزی > دسر نارگیلی شکلاتیBounty Cake
دسر نارگیلی شکلاتیBounty Cake

دسر نارگیلی شکلاتیBounty Cake

دسر نارگیلی شکلاتی (Bounty Cake )

دوستان این دسر ، یه دسر سه لایه هستش که از یک لایه کیک کاکائویی ،یک لایه نارگیلی و یک لایه شکلاتی تشکیل شده و واقعا خوشمزه هستش .به علاقمندان به نارگیل و شکلات توصیه می کنم که امتحانش کنند.
مواد لازم برای کیک کاکائویی :
آرد ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ¼ قاشق چایخوری
شکر ¾ پیمانه
روغن مایع ¼ پیمانه
شیر ½ پیمانه
*** من برای درست کردن این دسر از قالب کمربندی ۲۲ سانتی استفاده کردم که کاملا لب به لب بود ،شما می تونید از قالب ۲۴ سانتی هم استفاده کنید .
طرز تهیه :
قالب کمربندی رو چرب کنید و ته قالب رو کاغذ روغنی بندازید به طوری که کمی از دیواره ی قالب رو هم بگیره .فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید .
آرد ،بیکینگ پودر،نمک و کاکائو رو با هم مخلوط کرده ،الک کنید و کنار بزارید .
شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن برقی بزنید تا حجمش زیاد بشه، بعد روغن رو اضافه کنید و بزنید و بعد شیر رو اضافه کنید ،همزن برقی رو کنار بزارید و مخلوط آرد رو کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط و یکدست بشه و در قالب بریزید و در طبقه ی وسط فر به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندون از داخلش تمیز بیرون بیاد قرار بدید. قالب رو از فر در بیارید و روی تور سیمی قرار بدید تا خنک بشه و در این زمان سراغ درست کردن لایه ی دوم برید .
مواد لازم برای لایه ی نارگیلی :
پودر نارگیل ۲ پیمانه
شکر ¾ پیمانه
آرد سمولینا ۴ قاشق غذا خوری
شیر ۲ پیمانه
روغن مایع ¼ پیمانه
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
پودر نارگیل ،شکر ،آرد سمولینا رو با هم مخلوط کنید و بعد روغن مایع و شیر رو هم بهش اضافه کنید و مخلوط کنید . مخلوط رو در قابله ای بریزید و روی حرارت متوط بزارید وهم بزنید تا قوام بگیره (تقریبا ۱۰ دقیقه) ،وانیل رو اضافه کنید وهم بزنید.
شعله رو خاموش کنید و بزارید کمی از حرارت بیفته و بعد روی کیک بریزید و به مدت ۱ ساعت در فریز قرار بدید .
بعد ازیکساعت قالب رو از فریز در آورده و برای ۶ ساعت در یخچال قرار بدید و روش رو بپوشونید.
مواد لازم برای لایه ی شکلاتی :
شکلات شیری ۱۰۰ گرم
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
خامه ۱۶۰ گرم
کره در صورت دلخواه بین ۱۰ تا ۳۰ گرم من از ۱۵ گرم استفاده کردم و اگه اصلا استفاده نکنید هم مهم نیست
شکلات رو تکه کنید وبه همراه خامه و کره در ظرفی مقاوم به حرارت بریزید و روی بخار آب در حال جوش بزارید تا به روش بن ماری آب بشه و هم بزنید تا کاملا یکنواخت بشه سپس روی لایه ی نارگیلی بریزید و صاف کنید و روش رو بپوشونید و در یخچال قرار بدید .
این دسر حتما بعد از کامل شدن سه لایه باید شب تا صبح در یخچال بمونه و هرچی بیشتر بمونه بهتره و راحت تر می تونید تکش کنید .
برای در آوردن دسر ابتدا با چاقو دسر رو از جدار قالب جدا کنید و بعد کمر بند قالب رو باز کنید و دسر رو با یه کفگیرک پهن بلند کنید و کاغد روغنی زیرش رو جدا کنید و در ظرف سرو بزارید و روش رو با پودر نارگیل یا پودر شکر یا شکلات سفید یا نارگیل درشت رنده شده تزئین کنید.
نوش جان / ارغوان

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.563914323726735.1073741922.391346454316857&type=1

نظر بدهید

آدرس ایمیلتان منتشر نمیشودگزینه های الزامی ستاره دار شده اند *

*

رفتن به بالا