شما اینجا هستید: خانه > آشپزی > شیرینی کدو حلوایی با کره ی بادام زمینی

شیرینی کدو حلوایی با کره ی بادام زمینی

شیرینی کدو حلوایی با کره باداااااام زمینی از ارغوان هنرمند .بفرمایید
شیرینی کدو حلوایی با کره ی بادام زمینی
اگه طعم ها ی جدید رو دوست دارید حتما این شیرین رو امتحان کنید .اولین باری که دستور این شیرینی رو دیدم با خودم فکر می کردم یعنی این ترکیب چه مزه ای می تونه داشته باشه و خیلی دوست داشتم که امتحانش کنم ،خب باید بگم که مزه ی کدو حلوایی داخل این شیرینی مشخص نیست ولی کدو حلوایی باعث شده که این شیرینی بافت بسیار نرم و لطیفی داشته باشه و مزه ای که مشخصه ترکیب ادویه ها با کره ی بادام زمینی هستش که واقعا ترکیب خوشمزه ای می شه و من خیلی دوست داشتم .
مواد لازم :
آرد ۲ پیمانه
جوش شیرین ¾ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ¼ قاشق چای خوری
دارچین ۲ قاشق چایخوری
جوز هندی ½ قاشق چای خوری
زنجبیل ¼ قاشق چای خوری
میخک ¼ قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چای خوری
کره ۱۰۰ گرم
شکر سفید ¾ پیمانه (من از ½ استفاده کردم چون کم شیرین تر دوست دارم)
شکر قهوه ای ½ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱ ق چای خوری
پوره ی کدو حلوایی ۱ پیمانه
کره ی بادام زمینی ¾ پیمانه
*** همه ی مقادیر اندازه گیری با پیمانه و قاشق های استاندار شیرینی پزی هستند و همه ی مقادیر سر صاف هستند مگر در جایی که ذکر شده باشه.
طرز تهیه :
سینی فر رو کاغذ روغنی بندازید و فر رو روی دمای ۱۸۰درجه ی سانتی گراد روشن کنید .
آرد ،جوش شیرین ،بیکینگ پودر ،نمک و ادویه ها رو با هم مخلوط کرده و الک کنید و کنار بزارید .
کره و شکر و با همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک بشه ،بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست بشه و بعد پوره ی کدو حلوایی و کره ی بادام زمینی رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط بشه ،سپس مخلوط آرد رو در دو مرحله اضافه کنید و با قاشق یا لیستک هم بزنید . بعد میتونید با اسکوپ مخصوص کوکی یا بستنی از خمیر برداشته و به سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید منتقل کنید و با فاصله از هم بچینید ، که البته من به اندازه ی یه گردوی بزرگ با دست برداشتم و گرد کردم و پهنش کردم و در سینی گذاشتم ، دستور اصلی ۳۶ تا کوکی درست کرده بود ولی من ۱۸ تا چون مال من بزرگتر بود ،این دیگه میل خودتونه . و در طبقه ی وسط فر برای مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید ،خب چون مال من بزرگتر بود ۳۰ دقیقه طول کشید تا بپزه و زیرش طلایی بشه.
نوش جان / ارغوان
لینک دستور و عکس بیشتر : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.518783021573199.1073741909.391346454316857&type=3

نظر بدهید

آدرس ایمیلتان منتشر نمیشودگزینه های الزامی ستاره دار شده اند *

*

رفتن به بالا