شما اینجا هستید: خانه > آشپزی > آموزش تهیه سالاد ذرت شیرین

آموزش تهیه سالاد ذرت شیرین

مواد لازم

کنسرو ذرت شیرین: دو عدد

نخود پخته شده: ۴۰۰گرم

گوجه فرنگی خرد شده: دو عدد

پیاز سفید خرد شده: یک عدد

هویج رنده شده: ۱۰۰ گرم

گشنیز خرد شده: به میزان لازم

روغن کنجد: دو قاشق سوپخوری

سرکه بالزامیک:۱/۴ پیمانه

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

سالاد ذرت شیرین

طرز تهیه سالاد ذرت

ذرت، نخود، گوجه‌فرنگی، پیاز، هویج، گشنیز و روغن کنجد را درون ظرف ریخته، با یکدیگر کاملا مخلوط نموده و با افزودن نمک، فلفل و سرکه بالزامیک آنها را طعم‌دار می‌کنیم. در ظرف را گذاشته و به مدت دو ساعت در یخچال می‌گذاریم تا سالاد خنک و آماده سرو شود.

خانواده سبز

نظر بدهید

آدرس ایمیلتان منتشر نمیشودگزینه های الزامی ستاره دار شده اند *

*

رفتن به بالا