شما اینجا هستید: خانه > آشپزی > شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی

مواد لازم برای خمیر:
آرد ۵ پ/
پودر خمیر مایه ۳ ق غ/
شیر ۱ پ/
تخم مرغ ۳ عدد/
شکر ۱/۲ پ/
روغن مایع ۱ پ/
زعفران آب کرده ۱/۲ ق چ/
وانیل ۱/۲ ق چ
************************************************** *****

مواد لازم برای کرم :
گلاب ۲ پ یا (۱ پ گلاب ۱ پ شیر )
شکر ۱ پ
آرد ۸ ق غ
وانیل ۱/۲ ق چ

************************************************** ******

برای روی شیرینی
زرده تخم مرغ ۱ عدد
کمی شکر/ کنجد/ یودر پسته/ کمی کره آب شده
************************************************** *
طرز تهیه:

ابتدا کرم رو درست کردم
گلاب را جوشاندم سپس شکر و وانیل رو افزودم آرد رو هم کم کم تا گلوله نشه هم می زنیم تا کرم حاصل بشه.

حالا تهیه خمیر ابتدا تمام مواد بجز آرد و خمیر مایه را مخلوط کرده .بعد پودرخمیر مایه رو افزوده و آرد را کم کم افزوده تا خمیر لطیف بدست آید و خوب روی میز کار آرد پاشی کرده ورز دادم .بعد خمیر رو پهن کردم به شکل مستطیل و کرم رو روش پهن کردم و مثل کتاب بستم و با چاقو برش زدم سینی فر رو کاغذ انداختم و شیرینی ها رو چیدم روش سلیفون کشیدم تا خشک نشه و گذاشتم ۱-۱/۵ ساعت در جای گرم تا استراحت کنه و حجم ۲ برابر شه.یک ربع زودتر فر رو روی درجه ۱۸۰ روشن کردم.
روی شیزینی ها زرده کنجد پسته و شکر درشت پاشیدم ۲۰ دقیقه گداشتم فر تا خوب روش طلایی شه.
آوردم بیرون روش کره آب شده زدم .

نظر بدهید

آدرس ایمیلتان منتشر نمیشودگزینه های الزامی ستاره دار شده اند *

*

رفتن به بالا