شما اینجا هستید: خانه > آشپزی > رولت خامه ای

رولت خامه ای


مواد لازم:
آرد ۱۲۰گرم
تخم مرغ ۴عدد
شکر ۱۰۰گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
آب جوش یک قاشق سوپخوری
خامه فرم گرفته به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱.تخم مرغها رو +شکر در کاسه میریزیم و با دور متوسط همزن مقداری میزنیم تا از حالت لختگی دربیاد.



۲.بعد وانیل رو اضافه و دوباره شروع به همزدن میکنیم با دور متوسط به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه تا کاملا پف کنه و حجمش هم دوبرابر بشه.



۳.حالا آب جوش رو اضافه و دوباره یه مقدار کمی با همزن میزنیم تا با هم مخلوط بشه.

۴.همزن رو کنار میذاریم و آرد رو کم کم با الک روی مواد میریزیم و بعد شروع میکنیم به مخلوط کردن البته با لیسک و به صورت دورانی.

۵.سینی فر سایز ۳۰*۲۰ رو قبل از شروع کار مقداری چرب میکنیم تا کاغذ روغنی به سینی بچسبه.



۶.حالا مایه رولت رو در همه جای سینی به طور یکنواخت پهن میکنیم و به کمک پالت صاف میکنیم(نباید یک جا نازک و یک جای دیگه پهن باشه).بعد در طبقه وسط فر با حرارت ۲۰۰درجه سانتی گراد به مدت ۱۲تا۱۵دقیقه قرار میدیم(بهتره که هر از گاهی هم سر بزنید تا روی رولت خشک نشه چون بعد دیگه نمیتونید رولش کنید)* نشون دهنده پخت کامل رولت هم اینه که وقتی روشو با انگشت لمس میکنیم جاش نمونه.

۷.بعد از اینکه از فر خارج کردیم و حالا یک سینی دیگه روش برمیگردونیم تا زمانیکه خوب خنک بشه. اینکار باعث میشه که در اون فضا رولت مرطوب بمونه و خشک نشه.

۸.بعد از اینکه کاملا خنک شد نان رولت رو از سینی خارج میکنیم و روی یک کاغذ روغنی قرار میدیم و کاغذ روی رولت رو جدا و دوباره رولش میکنیم و به مدت ۱ساعت در یخچال قرار میدیم.



۹.و حالا بعد از یکساعت رول رو باز میکنیم و روشو خامه فرم گرفته میمالیم حدود نیم تا یک سانت البته باز بستگی به خودتون داره بعد دوباره رولش میکنیم.(هم متونیم از عرض رول کنیم و هم از طول)*

۱۰.روی رولت رو یک لایه با خامه میپوشونیم و در یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره.

۱۱.مجددا با خامه میپوشونیم و صاف میکنیم و بعد هم به سلیقه خودمون تزیینش میکنیم.

نکته:
۱.فر ۲۰دقیقه قبل باید گرم بشه.*
۲.آرد ۳بار باید الک بشه.*
۳.مواد باید به دمای محیط رسیده باشه.*
۴.اگه اطراف نان رولت خشک شده و نمیشه رولش کرد اطرافشو با چاقو برش بزنید.*

منبع:هم میهن

نظر بدهید

آدرس ایمیلتان منتشر نمیشودگزینه های الزامی ستاره دار شده اند *

*

رفتن به بالا