روش تهیه کاسه های گوشتی با مرغ

مـواد لازم

تخم مرغ: یک عدد

آرد: ۴۰۰ گرم

کره: ۲۰۰ گرم

سینه مرغ پخته و خـرد شده: ۲۰۰ گرم

پیاز: یک عــدد

فلفل دلمه ای: دو عدد

قارچ: ۱۰۰ گرم

گوجه فرنگی خرد شده: یک عدد

پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم

پودر آویشن: یک قاشق چایخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

کاسه های گوشتی

طرز تهیه

آرد را داخل کاسه مناسبی ریخته، کره سرد را روی آرد با چاقو خرد می‌کنیم و پس از افزودن کمی نمک با نوک انگشتان کره را به خورد آرد می‌دهیم. وقتی مثل خرده‌های نان شد، بلافاصله تخم‌مرغ را افزوده و خمیر را جمع کرده و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار می‌دهیم.

پیاز خرد شده را داخل روغن تفت داده، زردچوبه را افزوده و گوشت مرغ را داخل پیازداغ می‌ریزیم. قارچ‌های خرد شده، فلفل دلمه‌ای‌های خرد شده و گوجه‌فرنگی را نیز اضافه کرده و بعد از افزودن نمک و پودر آویشن زیر حرارت را خاموش می‌کنیم.

خمیر خنک شده را باز کرده و داخل قالب تارت بزرگ می‌اندازیم، پس از مرتب کردن لبه خمیر، مواد گوشتی را داخل کاسه ریخته، روی آن پنیر پیتزا می‌ریزیم و در فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا آماده شود.

منبع : خانواده سبز

نظر بدهید

آدرس ایمیلتان منتشر نمیشودگزینه های الزامی ستاره دار شده اند *

*

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

رفتن به بالا