طرز تهیه حلوا با شیره خرما(شهد -دوشاب خرما)

 

مواد لازم.

آرد سفید ۱ پیمانه(من از آرد کیک استفاده کردم)

شیره خرما ۵/۱ پیمانه

زعفران حل شده ۱ قاشق مرباخوری

گلاب ۳/۱ پیمانه

کره یا روغن محلی ۱۰۰ گرم

عرق هل ۱ قاشق مرباخوری

شکر در صورت نیاز

طرز تهیه.

ابتدا کره را روی حرارت کم در ظرفی بریزید تا ذوب شود ولی نسوزد.آرد را به آن اضافه

کنید و مدام هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شده و طلایی شود.شهد خرما را در ظرف

دیگری روی حرارت بگذارید و گلاب و عرق هل را هم اضافه کنید از آن بچشید وشیرینی

آن را امتحان کنید بعضی از شیره ها مقدار کمی ترشی دارند اگر ترش بود بنا به ذائقه

مقدار کمی شکر بیفزایید و گر نه لازم نمی باشد.شیره را فقط گرم کنید.بعد از اینکه

آرد طلایی شد شیره را که با گلاب و هل مخلوط کرده اید به همراه زعفران به آرد اضافه

کنید و هم بزنید تا موقعی که آرد سفت شده و مانند یک توپ در وسط ظرف قرار گیرد

سپس در ظرف مورد نظر ریخته تزیین نمایید.امیدوارم از مزه و انرژی این حلوا هم لذت

ببرید.

منبع:هنر طباخی


2 نظر

  1. سلام
    عالی
    پیشمون بیایید خوشحال میشیم
    ممنون

  2. سلام ممنون ازحضورتون
    موفق باشید

نظر بدهید

آدرس ایمیلتان منتشر نمیشودگزینه های الزامی ستاره دار شده اند *

*

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

رفتن به بالا